Здравейте и благодарим, че разглеждате, пазарувате и ни подкрепяте!


КОЙ и КАКВО е ВИКАРТ?


Ние сме едно обикновенно младо семейство, радители на красиво и засмяно момиченце и обичаме да радваме близките ни с ръчно изработени подаръчета. Нямаме специално образование и подготовка в сферата на дизайна или искуствата.


Ние просто с радост и страст изработваме различни подаръчни продукти от еко картон. 


Ръчно изработваме покани, картички, визитки, етикети ... от еко картон за близките хора. Това, което ни прави различни от останалите е че не използваме ЛАЗАРНО РЯЗАНЕ, т.к. то има своите недостатъци като неприятна миризма, проникваща в материалите, както и деформация при рязане.


Това в което сме се специализирали е изразвяне и надписване на различни видове подаръчни продукти от еко картон.


През годините винаги съм искал да подарявам уникални и персонализирани подаръци на близките ми хора. Тава мое желание ме сблъскваше с проблеми като "От къде да си купя?", "Къде да намеря някой, който да ми изработи или изреже проекта?", "Как да остраня неприятният мирис на обгорял от лазара материал?", "Как да ми изрежат винтидж етикет от картон, е не от грозно лъскаво фолио?". Тези и други проблеми ме подтикнаха да търся алтернативни варианти и в крайна сметка се озовах в ситуация, в която вече сам си рисувам проектите, сам ги векторизирам, сам си ги разпечатвам и изрязвам и всичко това, за да мога да подаря нещо специално и от сърце!


Един ден със спътницата ми в живота /жена ми/ решихме да помогнем на всеки, който иска да подари нещо специално и от сърце на любимите хора и така се роди идеята за ВИКАРТ.


В последните години истинска страст ми е да изработвам нещо със собствените си ръце. Така чуствам и вярвам, че докато изработвам нещо то се пропива с моята енергия, страст и любов.


Това което най-много ми харесва в моята работа е че в края на деня ще има поне двама човека, които ще са поне малко по щастливи. Един който е подарил нещо с частица от себе си и един специален за него човек, който е получил частица любов.


Вдъхновение намирам навсякъде около мен. Обичам да гледам и виждем!


Отпуснете се! Заредете се с позитивни чуства и се огледайте, ще се учудите колко красота има около вас, която до сега не сте забелязвали.


Японските традиции и майстори всяват респект в мен и ме карат благородно да им завиждам. Мечта и цел в живот ми е един ден да мога изработя нещо със страст, уважение и любов достойно за истински майстор.

Ако имате въпроси към нас се използвайте конкатната ни форма или кликни тук.

- Поздрави от ВИКАРТ -

Най-продавани